Ghid admitere licență 2020 (defășurată în întregime online)

 

Bine ai venit. Te invităm să citești cu atenție următoarele secțiuni (apasă pe simbolul + pentru a deschide instrucțiunile). În pașii următori, vei descoperi lucrurile ce trebuie pregătite pentru concursul de admitere, cum se desfășoară examinarea și ce trebuie făcut pentru a încheia cu succes întregul proces.

 

Vreau să fiu student la UAD. Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la concursul de admitere?

 

1. Pregătesc un cont Google, pe care îl voi utiliza pe întreaga perioadă a concursului de admitere
2. Adun documentele personale
3. Plătesc taxa de înscriere - 200 lei - prin internet banking sau la o bancă comercială (în cazul în care nu fac parte din excepții)
Te-ai asigurat că ai un cont Google funcțional, ai început să aduni actele necesare, în același timp poți să ne transmiți intenția ta de a fi student la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Lucrurile sunt simple, te vei înscrie prin intermediul a două platforme, în următoarea ordine:


4. Completez înscrierea datelor personale pe site-ul admitere.uad.ro
5. Încarc documentele și portofoliile pentru concursul de admitere prin intermediul Google Classroom
6. Primesc confirmarea de înscriere din partea Secretariatului UAD

 

M-am înscris. Ce trebuie să fac în cadrul concursului de admitere? Când știu oficial că locul meu e confirmat și totul este în regulă?


7. Aștept afișarea rezultatelor la Proba generală - evaluarea Portofoliului de aptitudini artistice generale

Odată ce ai finalizat etapa de înscriere, urmează o pauză de așteptare până în data de 29 iulie, momentul în care sunt afișate rezultatele probei generale evaluarea Portofoliului de aptitudini artistice generale şi probei evaluarea Scrisorii de motivație pentru Istoria şi teoria artei. În acest timp de așteptare, comisiile de examinare vor parcurge cu atenție portofoliu cu portofoliu și vor stabili ierarhiile pentru fiecare program de studii, se fac redistribuirile pe opțiunea a 2-a. După depunerea şi soluționarea contestaţiilor (doar pe vicii de procedură), vom avea lista celor care se vor pregăti de următoarea probă - interviul online pe baza Portofoliului specific programului de studiu. 

 

8. Susțin interviul online pe baza Portofoliului specific programului de studiu
Se actualizează
9. Verific rezultatele finale de la concursul de admitere
Se actualizează
10. Îmi confirm locul obținut 
Se actualizează