Studenți

Burse

Toate informațiile referitoarele la bursele distribuite în cadrul UAD se găsesc în regulamentul specific.

Atenție în completarea dosarului de burse de ajutor social și îndeplinirea criteriilor de eligibilitate!

ATENȚIE!

Dosarele de burse sociale / medicale sunt acceptate de către secretariat doar dacă acestea sunt complete, nu se acceptă completări ulterioare după depunerea acestora. Secretariatul are obligația de a refuza dosarele incomplete.

Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor obținute în anul precedent de studii / la admitere și se calculează automat de către secretariat.

 

Anunț pentru burse sociale și medicale, anul universitar 2019-2020 (perioadă de depunere dosare 29-31 octombrie 2019), click pentru informații >>>

Anunț pentru burse de performanţă, anul universitar 2019-2020 (ziua de depunere a dosarelor este 29 octombrie 2019), click pentru informații >>>

 

Regulament acordare burse 2019-2020

Anexe la regulamentul de acordare burse 2019-2020 (nu se completează, nu se printează, documentul are doar scop informativ. Completarea se face doar la secretariat, în momentul depunerii)

 

Burse pentru anul universitar 2018-2019  (sem I: afişat în data de 7 decembrie 2018)

Contestațiile se pot depune până miercuri 27 martie 2019, prin e-mail (către adresa secretariatului de facultate, vă rugăm să urmăriți primirea unei confirmări de depunere a contestației) sau fizic, în cadrul programului cu publicul (între orele 12 - 15).

Rezultate contestații:

Bursierii sunt rugaţi să aducă dovada că sunt titularii unui cont în lei (codul IBAN), de la banca emitentă, până la data de ______ (se poate trimite scanată pe adresa de e-mail a secretariatului de care aparțineți).

*********************************