Admitere

Admitere Doctorat

Procesul de înscriere la concursul de admitere nivel doctorat este prezentat în următorul ghid:

Ghid admitere doctorat 2022

 

Rezultate definitive

Anunț confirmare locuri

Rezultat final admitere doctorat

Rezultat contestații 

Anunț contestații

Rezultat admitere doctorat

Programare interviu pe ore - proba 2

 

Rezultat probă eliminatorie

Anunț contestații

 

Candidați înscriși la concursul de admitere

 

Pentru a consulta informații despre candidații care se pot prezenta la concursul de admitere, rezultate și alte comunicări aferente, accesați pagina Sesiunea de admitere în curs.

 

Înscrierile la concursul de admitere la studii universitare de master se vor realiza on-line pe platforma pusă la dispoziție de universitate la următoarea adresă: admitere.uad.ro . Pentru completarea informațiilor cerute pe platformă, vă rugăm să consultați acest ghid (pașii 3 și 4).

 

Informații importante:


Examenul pentru obținerea certificatului de competență lingvistică / recunoașterea certificatelor de competență lingvistică eliberate de terți :
- engleză: 02 septembrie 2022, ora 10:00, online
- franceză: 02 septembrie 2022, ora 12:00, online
Examen competență lingvistică - Pentru orice informatii privind testul de competente lingvistice-limba engleza, accesati artenglishtests.blogspot.com

 

Prezentarea proiectului de cercetare pentru programul de doctorat – a doua probă a concursului de admitere - din data de 14.09.2022, va avea loc la Casa Matei Corvin începând cu ora 11:00. Programarea pe ore se va comunica după afișarea rezultatelor finale ale primei probe.

 

 


Cifra de școlarizare