Studenți

Studenţi

Studenții constituie una dintre cele mai importante resurse ale unei universități, fiind membri egali ai comunităţii academice şi parteneri ai UAD. Consecutiv, această secțiune este menită să sprijine integrarea studenților în comunitatea UAD, ținând cont de faptul că, dincolo de bucuria unui nou început, debutul vieții de student atrage cu sine o serie de responsabilități administrative și academice specifice tuturor studenților din România.

Secțiunea Studenți are scopul de a răspunde la cât mai multe întrebări care vin din partea acestora, structurând toată informația de care aceștia au nevoie. Încercăm să intuim cât mai bine problemele de care se lovesc studenții UAD și să le oferim rezolvare în Ghidul Studentului, dar ne gândim și la viața de după universitate în Consiliere și orientare în carieră

Schimbând accentul pe latura academică, avem o serie de capitole de mare interes pentru comunitatea studenților: Cursuri și exameneBurseCazare, mobilitățile Erasmus+, dublate de mecanismul de funcționare a acestora în Regulamente pentru studenți, Finalizare studii sau Taxe.

Viața de student este foarte variată, iar unul dintre capitolele care nuanțează experiența studenției este voluntariatul. Fie că este vorba ASUAD, alte forme de VoluntariatProiecte Studențești, alteori Evenimente UAD la nivel de oportunități, merită să experimentezi tot ce are comunitatea noastră de oferit.

Suntem deschiși la cât mai multe propuneri, dacă ai întrebări la care nu găsești răspunsul, suntem la câteva clickuri distanță. UAD-ul este o comunitate puternică, culege cât mai multe oportunități prin ea!